Kohet e Namazit

Mire se vini ne IAKV - Medina

IAKV -Medina nuk është vetëm një xhami për lutjet, por është një qendër komunitare për të gjithë.
Qendra është e angazhuar për ruajtjen e një identiteti islam, ndërtimin dhe
mbështetjen e një komuniteti të besueshëm musliman, duke promovuar një
mënyrë gjithëpërfshirëse islame të bazuar në Kuranin e Shenjtë dhe
Sunetin e Profetit Muhamed.

Lexo me shume

Mbështetje, ne kemi nevojë për ndihmën tuaj.

0%
Mosque
0%
Expenses
0%
Feed Hungry

Allahu ju bekoftë! Faleminderit. Ata që shpenzojnë për mallrat e tyre natën e ditën, në fshehtësi dhe në publik, shpërblejnë me Zotin e tyre

Dhuroni Tani

Fiter Bajramit

Urime Festa

Days
:
Hours
:
Minutes
:
Seconds

Islamic School

The Weekend School of the Islamic Center of Allah is committed to providing quality Islamic Education according to the Quran and the Sunnah of the Prophet Mohammed (Peace Be upon Him) to a diverse student population in the greater area.

School Calendar Fall Semester Spring Semester
First day 9.3.2017 1.7.2018
Late registration 9.10.2017 1.14.2018
Last day 12.7.2017 4.28.2018
Read More
0
Diverse

Community with over 62 different
nationalities represented.

0
Growing

Over 1,200 men and women attend the
weekly Jumma prayer service.

0%
Young

60 percent of our community
is under the age of 34.