Contact

Na Kontaktoni...

Keni pyetje rreth programeve ose shërbimeve IAKV-Medina? Le të ndihmojmë. Përdorni formularin e kontaktit tonë dhe ne do të kthehemi tek ju sa më shpejt të jetë e mundur.

Kontakt info

IAKV – Medina (Essen)

Elisenstr, 18
45319 essen

Email: info@iakv-medina.de